Benvinguda

Benvinguts a Porrera!

Us trobeu envoltats de les muntanyes de llicorella amb el relleu més marcat del Priorat. Aquest paisatge humanitzat des d'antic encara es pot contemplar amb nitidesa i és testimoni d'un passat vitivinícola esplendorós, que ha arribat als nostres dies combinant amb harmonia, la modernitat i la tradició.

Esteu en una terra singular, la Vall del Cortiella, on l'agricultura ha perdurat i ha estat possible, gràcies a l'esforç i la tenacitat de la seva gent, que ha sabut aprofitar els recursos per fer de l'austeritat, virtut. Uns valors que formen part del nostre patrimoni cultural immaterial.

A cada façana del poble hi podeu trobar una explicació del nostre passat i del nostre present; cases grans d'èpoques de prosperitat, amb el comerç del vi i l'aiguardent, però també cases més humils, que són l'explicació d'una terra d'acollida.

Les porreranes i porrerans, ens sentim part d'un lloc molt especial, que volem compartir amb tots vosaltres... Preneu-vos la vostra estada amb temps. Descobrir Porrera i la seva gent és gaudir de l'entorn, de les converses, dels productes de la terra, de la cuina i del vi, del repòs, de la tranquil.litat....

                                           "Sí, hi ha una altra manera de viure" Lluís Llach- M. Martí i Pol

                                                                                             

 

Subscriure a