INVISIBLES. VINE A LA EXPO I PARTICIPA A LA MARATÓ DE TV3

 

Aquest any, les Dones de Porrera han organitzat l’exposició INVISIBLES per recaptar fons per la Marató de TV3 2020 dedicada a la recerca de la Covid19. A l’hora, és una exposició sobre el treball de les dones de Porrera des de la postguerra, en reconeixement a la seva contribució a l’economia de subsistència des del silenci.

La inauguració serà el diumenge 20 de desembre de les 11:30h a les 14:00h, al celler de Cal Porrerà i romandrà oberta des del 26 de desembre fins al 5 de gener.
L’entrada serà una butlleta amb un preu de 5€ que servirà per participar al sorteig d’una vànova de patchwork feta per una dona cosidora del poble. Aquestes butlletes també es poden adquirir a partir d’avui mateix en els establiments del poble i a l’Ajuntament de Porrera.

Donada la situació actual, s’ha improvisat un sistema per adquirir butlletes a distancia. A partir d’avui mateix es podrà fer l’aportació amb el servei de pagament BIZUM contactant previament per WHATSAPP al telèfon 630324578 i s’enviarà la imatge de les butlletes. L’Ajuntament de Porrera custodiarà les butlletes adquirides per aquesta modalitat fins el dia del sorteig.

Per qui no pugui assistir de forma presencial a l’exposició, s’aniran publicant imatges de la mateixa a les xarxes i posteriorment es crearà una galeria d’imatges a la web del poble.

La butlleta guanyadora serà la que coincideixi amb les 3 últimes xifres del sorteig de la Grossa de Loteries de Catalunya que es farà el divendres dia 12 de febrer de 2021.