Retorn del Procés Participatiu de Porrera (Vídeo)

Us deixem el vídeo de la sessió de retorn del Procés Participatiu de Porrera.

Gràcies a tots els que hi heu participat i heu fet possible que des de l’Ajuntament es pugui tenir una visió més clara de la opinió de les veïnes i veïns de Porrera sobre de l’ús i la regulació de l’espai públic del nostre poble.

Tot i que degut a les mesures restrictives que estem patint, el Procés no ha pogut ser com ens hauria agradat, el fet que tothom hagi tingut accés a participar-hi ens fa concloure que aquest document és prou representatiu per utilitzar-lo com a guia per elaborar un Nou pla de Mobilitat i una Nova Ordenança de Convivència Ciutadana i de la Via Pública. I així poder fer, de l’espai públic de Porrera un lloc on tothom hi tingui cabuda i s’hi senti còmode, tant la població en general o les activitats econòmiques, com la gent que ens pugui visitar.