CONDEMNA A L’ATAC MILITAR INJUSTIFICAT A UCRAÏNA

CONDEMNA A L’ATAC MILITAR INJUSTIFICAT A UCRAÏNA

L’ Equip de Govern de l’Ajuntament de Porrera ens adherim al la declaració de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) en la condemna a l’atac militar injustificat a Ucraïna.

L’ACM condemna la violència davant l’atac militar injustificat del govern de Rússia contra la població civil ucraïnesa, que va començar aquest passat dijous 24 de febrer i que ja ha provocat diverses víctimes civils i militars.

Des dels municipis de Catalunya, condemnem qualsevol tipus de conflicte, però sobretot aquell que ataca directament a persones indefenses i que, a més, ho fa amb bombardejos indiscriminats.

Com a alcaldes i ciutadans de diferents pobles i ciutats, no entenem aquests atacs militars que només aporten danys civils a la població.

La societat catalana i el municipalisme català han estat sempre compromesos amb la pau i en la defensa dels Drets Humans.

Condemnem tot tipus de violència i exigim la desescalada del conflicte, la desmilitarització de la zona i la represa d’un diàleg per a la construcció de la pau.

Per això, exigim a la comunitat internacional i, en especial a la Unió Europea, que prenguin totes aquelles mesures que calguin per a cessar la violència en el territori ucraïnès.

Apel·lem al diàleg i a la mediació per aconseguir una solució pacífica basada en la diplomàcia i el multilateralisme.

Volem especialment expressar el nostre suport a la comunitat ucraïnesa resident als nostres pobles i ciutats de Catalunya.

Enllaç versió PDF